Cautare

10469 de rezultate pentru "targ national la o scoala particulara" (7.19 secunde)
Tribunalul Dolj a emis ieri un mandat de arestare preventiva pentru 15 zile pe numele lui Nicolae Suleapa, socrul unui politist din cadrul Serviciului de Operatiuni Speciale Dolj, cercetat pentru trafic de influenta dupa ce a cerut 4.000 de euro unui bailestean pentru a-i pune o pila la o scoala de subofiteri.
Politia a fost sesizata de unul din profesorii de la Scoala din Chiciora care a observat ca au fost lipite un numar de patru afise electorale electorale in unitatea de invatamant.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
Cea de a XXXVII-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TIMIMTEX 2007 ce se va desfasura la Mamaia in perioada 21-25 februarie a.c.
În perioada 27 septembrie - 1 octombrie, aproximativ 30 de agenti economici producatori si distribuitori de instalatii, utilaje si aparatura cu actionare electrica, dar si firme din domeniul financiar si din sectorul auto participa la Electroutil 2008.
Intre 29 mai si 3 iunie, Opera Comica pentru Copii ii asteapta pe cei mici impreuna cu familiile lor la cea de-a patra editie a Festivalului Opera Copiilor (FOC).
Mai sunt cateva zile pana la Ziua Indragostitilor. ... Bucurestenii au la dispozitie mai multe targuri de cadouri, organizate special pentru Ziua Indragostitilor, la Sala Dalles, la Hanul Manuc sau la Palatul National al Copiilor.
De foarte multe ori am constatat ca imaginea pe care si-o facusera diversi despre mine fara sa ma cunoasca, de la televizor sau din ce auzisera, era cu totul diferita de impresia pe care si-o faceau cand ma cunosteau direct, personal.
cate un set de perne de decor oferit de Gecor Group - Laza Ioan, Ciarnau Mirela si Kovács Ilona din Oradea Elevii premiati la concursul de pictura destinat ciclului gimnazial, a carui tematica a fost realizarea unei desen sau pictura sub forma unui "Proiect de afis al expozitiei Spring Expo" au fost:
(Articol de Mihai Milca, aparut la rubrica Disidenta - opozitie - critica antisistem, in revista Punctul Critic Nr. ... In aceste conditii a survenit, la 28 iunie 1948, condamnarea pozitiilor comunistilor iugoslavi de catre Kominform.
Discursul Presedintelui Hollande fata de reprezentantii religiilor din Franta, care puncteaza aspecte sensibile Reprezentantii cultelor din Franta, printre care si presedintele AEOF, Mitropolitul ortodox Emmanuel, au fost prezenti pe 7 ianuarie la Palatul Elysee, unde Presedintele Francois Hollande a prezentat urarile sale cu aceasta ocazie, care se pot vedea in cele de mai jos.
Caruselul luminos de la Nanesti (Autor: ... FARCAS) In anul 1998, scriitorul Ion Hobana, astronomul Harald Alexandrescu si subsemnatul am luat initiativa de infiintare a Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN), ca o organizatie de specialisti din diferite discipline relevante in cercetarea OZN.
Jurnalul National: ... Magda Marincovici) In ultimii 20 de ani, a crescut numarul persoanelor cu varste intre 20 si 40 de ani care fac accident vascular cerebral O gena implicata in aparitia migrenelor si infarctului de miocard ar fi responsabila si de declansarea accidentelor vasculare cerebrale in cazul persoanelor tinere.
Teatrul National „Marin Sorescu“ va fi, saptamâna viitoare, gazda unei noi manifestari expozitionale organizate de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.Pentru a veni în întâmpinarea celor interesati de domeniul constructiilor, Camera de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“ va organiza, în perioada 24 - 28 aprilie, târgul Doljconstruct-Climaterm-Mobex.
Teatrul National „Marin Sorescu“ va fi, saptamâna viitoare, gazda unei noi manifestari expozitionale organizate de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.Pentru a veni în întâmpinarea celor interesati de domeniul constructiilor, Camera de Comert si Industrie (CCI) „Oltenia“ va organiza, în perioada 24 - 28 aprilie, târgul Doljconstruct-Climaterm-Mobex.
Biblioteca Centrala Universitara Carol I in parteneriat cu Fundatia Universitara Carol I lanseaza cea de-a treia editie a festivalului cultural in aer liber Strada de C’Arte, care va incepe vineri, 20 septembrie, la ora 19.00 si se va incheia sambata, 28 septembrie, la ora 22.00.
Targ de Primavara " Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... organizeaza weekendul acesta "Targul de Primavara" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos.
Tactic Events va asteapta in miez de iarna alaturi de ei pentru a readuce caldura in suflete si belsugul in camari, din 23 pana in 25 ianuarie, la Targul de iarna Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
15% reducere fata de pretul obisnuit ofera, in medie, dezvoltatorii prezenti la Targul Imobiliar Naponal - tIMOn.
Pentru ca e prilej de tocmeli de Sanmedru, precum si praznic mare de Sfantul Cuvios Dimitrie cel Nou (Basarabov), ocrotitorul Bucurestilor, la Targul de Antichitati Taranesti de la Muzeul Taranului isi dau intalnire 50 de colectionari din toata tara.
google-analytics.com